Читај ми!

Временска прогноза 2. децембар 2023.

Сутра умерено облачно и ветровито. На планинама ветар олујне јачине, уз даље отапање снега. После подне на северу и западу, а увече и током ноћи и у осталим крајевима пролазно наоблачење са слабом кишом. Температура слична данашњој, до 24 степена. У Београду ветровито и топло, око 22 степена. Увече слаба киша. У недељу пад температуре за 15 степени и поново снег на планинама.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

02.12.2023. Субота: Умерено облачно, натпросечно топло и ветровито. Дуваће умерен и јак јужни и југозападни ветар који ће у планинским пределима, посебно западне и југозападне Србије, имати олујне ударе уз даље топљење снежног покривача. Јутарња температура од 7 до 17, на југоистоку и истоку земље хладније од 0 до 4, а највиша дневна од 19 до 24, у Тимочкој Крајини осетно хладније око 8 степени. Ново пролазно наоблачење са слабом кишом после подне захватиће северне, западне и југозападне, а увече и ноћу прошириће се на остале пределе Србије уз истовремени престанак падавина на северу и западу. Ветар ће бити у скретању на северозападни, температура у осетном паду, а са падом температуре киша ће током ноћи прећи у слаб снег у брдско-планинским пределима југозападне, јужне и југоисточне Србије.

03.12.2023. Недеља: Осетно хладније. Током дана умерено до потпуно облачно, на југозападу, југу и југоистоку Србије местимично са слабом кишом, а у брдско-планинским пределима са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, на истоку јак северозападни. Јутарња температура од 0 до 7, а дневна од 2 на северу до 8 степени на југу земље.

04.12.2023. Понедељак: Ујутру слаб и умерен мраз. Током дана умерено облачно са сунчаним периодима и суво. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -7 до -1, а највиша од 1 до 5 степени.

05.12.2023. Уторак: Ујутру слаб, понегде и умерен мраз. Током дана умерено облачно са сунчаним периодима и мало топлије. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, на планинама и у кошавском подручју повремено и јак. Најнижа температура од -6 до 0 , а највиша од 4 до 8 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 06.12.2023. до 10.12.2023.)
Умерено и потпуно облачно, у среду и четвртак са слабом кишом, а на планинама са слабим снегом. Дневна температура биће у границама просека за овај период године.

петак, 01. март 2024.
10° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво