Читај ми!

Временска прогноза за 1. децембар 2023.

Пре подне понегде слаба киша. После подне суво. Дуваће јак јужни и југозападни ветар, на планинама и олујне јачине, па се очекује нагло отапање снежног покривача. Температура као усред пролећа, највиша дневна чак до 24 степена. У Београду пре подне повремено слаба киша. Биће ветровито и веома топло, до 22 степена.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

01.12.2023. Петак: Умерено до потпуно облачно, топло и ветровито. Ујутро и пре подне на северу, западу и југозападу местимично са слабом кишом. После подне суво и изнад већег дела разведравање. Ветар умерен и јак, у планинским пределима повремено и олујни, јужни и југозападни, што ће довести до наглог топљења снежног покривача. Најнижа температура од 0 до 10 степени, а највиша од 15 на југу, до 24 степени на западу Србије, док ће у Тимочкој Крајини бити осетно хладније са максималном температуром око 7 степени. Упозорење: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 90%. Нагло отапање снежног покривача на планинама, вероватноћа 90%.

02.12.2023. Субота: Умерено до потпуно облачно, топло, ветровито и суво. Увече јаче наоблачење са кишом, падом температуре и јаким северозападним ветром захватиће прво северне и западне крајеве, а у току ноћи ка недељи ће се проширити и на остале условљавајући у брдско-планинским пределима снег. Најнижа температура од 5 до 14 степени, у Тимочкој Крајини око 1, највиша од 14 до 22 степена, у Тимочкој крајини око 8 степени. Температура увече у наглом паду, најпре на северу и западу. Упозорење: Нагло отапање снежног покривача, вероватноћа 90%. 

03.12.2023. Недеља: Осетно хладније. На северозападу Србије углавном суво уз разведравање, у осталим крајевима местимично слаба киша, а у брдско-планинским пределима слаб снег. Ветар слаб и умерен, на истоку јак северозападни. Најнижа температура од 0 до 7, а највиша од 3 на северу до 10 степени на југу.

04.12.2023. Понедељак: Мало и умерено облачно и хладно. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -6 до 0, а највиша од 1 до 5 степени. Упозорење: Tmin < -5 степени, вероватноћа 70%.

субота, 02. март 2024.
15° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво