Читај ми!

Понесите кишобране, престанак падавина од средине дана – до 27 степени

Циклон се премешта из средњег Јадрана ка југу Италије, па његов утицај постепено слаби и зато се од средине дана очекује престанак падавина. Мање облака и више сунца - па ће бити до пет степени топлије. Ујутру од 14 до 18 степени, највиша дневна од 20 до 27 степени.

Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом, а понегде је могућ пљусак са грмљавином. Пре подне на северу и истоку, а до краја дана и у осталим крајевима престанак падавина, затим и делимично разведравање.

Ветар слаб и умерен, на истоку Србије и јак, источни и североисточни.

Најнижа температура од 14 до 18, а највиша од 20 до 27 степени.

Због падавина, наранџасти метео-аларм на снази је у Поморављу, источној и југоисточној Србији и на Косову и Метохији, док ће жуто упозорење бити у Шумадији, западној и југозападној Србији.

Сутра мало до умерено облачно са дужим сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 12 до 17, а највиша од 23 до 28 степени.

Слично време и у среду – мало до умерено облачно са дужим сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 10 до 17, а највиша од 24 до 28 степени.

понедељак, 11. децембар 2023.
7° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу