Читај ми!

Обилнији пљускови у Банату и на истоку Србије, температура до 30 степени

Утицај циклона потрајаће до четвртка ујутру, уз повремене падавине. Ујутру на истоку Србије и у Банату очекују се обилнији пљускови, до 30 литара по метру квадратном за кратко време, па је тамо на снази наранџасти метео-аларм.

Циклон је сутра изнад Србије и условиће повремено падавине. Крајем дана одлази на подручје Мађарске, па ће јужније од Крагујевца после подне бити суво.

Нема битније промене у температурном пољу, остаје умерено топла ваздушна маса.

Температура ујутру од 14 до 20 степени, највиша од 27 до 30.

У Београду променљиво, повремено с кишом и пљусковима. Температура до 29 степени.

У четвртак променљиво облачно и изнад већег дела Србије суво, само на северу и у брдско-планинским пределима понегде краткотрајни пљускови са грмљавином. Ветар слаб и умерен, источни и североисточни. Најнижа температура од 15 до 20, а највиша од 30 до 33 степена.

У петак ће бити променљиво облачно и изнад већег дела земље суво, у брдско-планинским пределима понегде краткотрајни пљускови са грмљавином. Ветар слаб и умерен, источни и североисточни. Најнижа температура од 15 до 21, а највиша од 30 до 33 степена.

Првог дана викенда биће претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, источни и североисточни. Најнижа температура од 17 до 22, а највиша од 30 до 34 степена.

понедељак, 11. децембар 2023.
8° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу