Читај ми!

Временска прогноза 5. јун 2023.

Променљиво облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином, чешћим у другом делу дана. Понегде су могуће и непогоде с градом и олујним ветром. Дуваће кошава. Највиша дневна температура од 23 до 27 степени. У главном граду и сунце и облаци, увече пљусак. Температура до 24 степена.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

04.06.2023. Недеља: На северу и западу претежно сунчано. У осталим крајевима променљиво облачно, на истоку и југу местимично са кишом, пљусковима и грмљавином, који ће локално бити обилнији. Ветар слаб и умерен југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено и јак. Највиша температура од 20 степени у Неготинској Крајини до 26 степени на северозападу и западу Србије. Упозорење: Количина падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 70%. Локална појава грмљавина, вероватноћа 90%.

05.06.2023. Понедељак: Променљиво облачно, пре подне углавном суво (тек понегде киша), после подне и увече нестабилно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином. Локално се очекују обилнији пљускови, понегде уз појаву суградице и града. Ветар слаб и умерен југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено и јак. Најнижа температура од 11 дo 17 степени, највиша дневна од 23 до 27 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина са градом и количином падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 90%.

06.06.2023. Уторак: Променљиво и нестабилно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином. Локално се очекују обилнији пљускови, понегде уз појаву суградице и града. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено јак. Најнижа температура од 12 до 17 степени, највиша од 23 до 27 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина са градом и количином падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 90%.

07.06.2023. Среда: Променљиво и нестабилно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином, који ће локално бити израженији у западној половини земље. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено јак. Најнижа температура од 12 до 17 степени, највиша од 23 до 26 степена. Упозорење: Локална појава грмљавина са градом и количином падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 80%.

08.06.2023. Четвртак: Променљиво и нестабилно, местимично с кишом и локалним пљусковима и грмљавином, који ће локално бити израженији на западу и југозападу, док ће у већем делу источне Србије бити суво. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено јак. Најнижа температура од 12 до 16 степени, највиша од 24 до 26 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина са градом и количином падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 80%.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво