Читај ми!

Временска прогноза 3. јун 2023.

И даље нас прати променљиво, нестабилно време. Сутра облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином. Интензивније падавине очекују се јужно од Саве и Дунава. Понегде су могуће и непогоде. Највиша дневна температура од 23 до 26 степени. У главном граду и сунце и облаци, могућ је пљусак. Температура до 24 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

03.06.2023. Субота: Ујутро понегде по котлинама западне и југозападне Србије краткотрајна магла. У току дана у већем делу променљиво облачно и нестабилно, повремено с кишом, пљусковима и грмљавином, који ће у крајевима јужно од Саве и Дунава локално бити обилнији. Ветар слаб, северни и северозападни. На северу Војводине претежно сунчано уз појачан североисточни ветар. Најнижа температура од 12 до 16 степени, највиша од 23 до 26 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина, вероватноћа 95%. Количина падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3h, вероватноћа 95%.

04.06.2023. Недеља: У кошавском подручју углавном суво са дужим сунчаним интервалима уз умерен, а на југу Баната повремено и јак југоисточни ветар. У осталим крајевима променљиво облачно и нестаиблно са локалним пљусковима и грмљавином, који ће бити обилнији понегде у брдско-планинским пределима источне, јужне и југозападне Србије. Најнижа температура од 10 до 16 степени, највиша од 21 до 26 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина, вероватноћа 95%. Количина падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3h, вероватноћа 70%.

05.06.2023. Понедељак: Променљиво и нестабилно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб и умерен, југоисточни, на југу Баната повремено јак. Најнижа температура од 11 до 16 степени, највиша од 23 до 27 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина са градом и количином падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 80%.

06.06.2023. Уторак: Променљиво и нестабилно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб и умерен, југоисточни, на југу Баната повремено јак. Најнижа температура од 11 до 16 степени, највиша од 23 до 27 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина са градом и количином падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 80%.

среда, 04. октобар 2023.
25° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"