Читај ми!

И данас пљускови и грмљавина, понегде град

Првог јуна у читавој земљи очекују се падавине. У другом делу дана биће услова и за пљускове са грмљавином. Локално су могуће и временске непогоде праћене градом. Највиша дневна температура до 27 степени Целзијуса.

У Србији ујутру и пре подне умерено до потпуно облачно са локалном појавом краткотрајне магле, понегде и са краткотрајном кишом или пљуском са грмљавином.

У другом делу дана променљиво и нестабилно са чешћом појавом кише, пљускова и грмљавина, а локално се очекују и временске непогоде са градом и већом количином падавина.

Најнижа температура од 11 до 16, а највиша од 22 до 27 степени.

У Београду пре подне претежно облачно, у појединим деловима града с краткотрајном кишом.

После подне променљиво и нестабилно са кишом, пљусковима и грмљавином, а локално су могуће и краткотрајне временске непогоде са градом и већом количином падавина.

Ветар слаб до умерен, источни и југоисточни, у зони пљускова краткотрајно јак. Најнижа температура око 15, највиша око 24 степена.

У Србији у наредних седам променљиво облачно и нестабилно са честом појавом кише, пљускова и грмљавина, израженијим у другом делу дана, када се очекују и локалне временске непогоде - град, велика количина падавина за кратко време, јак и олујни ветар.

Највиша дневна температура у већини места од 23 до 27 степени.

уторак, 19. март 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво