Читај ми!

Временска прогноза 29. мај 2023.

Иако је крај маја и даље нас прати променљиво, нестабилно време. Сутра облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином, чешћим у другом делу дана. Понегде су могуће непогоде с градом и олујним ветром. Највиша дневна температура од 22 до 25 степени. У главном граду и сунце и облаци, поподне пљусак. Температура до 23 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

29.05.2023. Понедељак: Променљиво, топло и нестабилно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Понегде се очекују и временске непогоде са градом и већом количином падавина. Ветар слаб и умерен, североисточни и источни, у зони пљускова краткотрајно јак. Најнижа температура од 12 до 16 степени, највиша од 22 до 25 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина са градом, вероватноћа 80%. Количина падавина ≥  20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 80%.

30.05.2023. Уторак: Променљиво, топло и нестабилно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Понегде се очекују и временске непогоде са градом и већом количином падавина. Ветар слаб и умерен, североисточни и источни, у зони пљускова краткотрајно јак. Најнижа температура од 11 до 15 степени, највиша од 21 до 25 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина са градом, вероватноћа 80%. Количина падавина ≥  20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 80%.

31.05.2023. Среда: Променљиво, топло и нестабилно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Понегде се очекују и временске непогоде са градом и већом количином падавина. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни, у зони пљускова краткотрајно јак. Најнижа температура од 12 до 16 степени, највиша од 21 до 24 степена. Упозорење: Локална појава грмљавина са градом, вероватноћа 80%. Количина падавина ≥  20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 80%.

01.06.2023. Четвртак: Променљиво, топло и нестабилно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Понегде се очекују и временске непогоде са градом и већом количином падавина. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни, у зони пљускова краткотрајно јак. Најнижа температура од 11 до 16 степени, највиша од 22 до 26 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина са градом, вероватноћа 70%. Количина падавина ≥  20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 80%.

недеља, 24. септембар 2023.
16° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"