Читај ми!

Нигде без кишобрана ни другог дана викенда

Данас нигде без кишобрана, биће променљиво, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином. Понегде су могуће непогоде с градом и олујним ветром. Јутарња температура од 10, највиша дневна до 25 степени. У главном граду и сунце и облаци, после подне пљусак. Температура до 23 степена.

У Србији данас, променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином, чешћим у другом делу дана. Локално се очекују и временске непогоде са градом и већом количином падавина.

Дуваће слаб до умерен ветар, северни, у зони пљускова краткотрајно јак и олујни. 

Јутарња температура од 10 дo 15 степени, највиша од 21 до 25 степени. Могуће локална појава грмљавине и града.

У понедељак променљиво, топло и нестабилно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Понегде се очекују и временске непогоде са градом и већом количином падавина.

Ветар слаб и умерен, североисточни и источни, у зони пљускова краткотрајно јак. Најнижа температура од 10 до 15 степени, највиша од 21 до 25 степени. 

И у уторак променљиво, топло и нестабилно, местимично са кишом и локалним пљусковима с грмљавином. Понегде се очекују и временске непогоде, град и већа количина падавина. Ветар слаб и умерен, североисточни и источни, у зони пљускова краткотрајно јак. Најнижа температура од 10 до 15 степени, највиша од 21 до 25 степени.

Променљиво, топло и нестабилно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином и у среду. Понегде се очекују и временске непогоде са градом и већом количином падавина. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни, у зони пљускова краткотрајно јак. Најнижа температура од 10 до 16, највиша од 21 до 26 степени. 

среда, 04. октобар 2023.
19° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"