Временска прогноза 2. април 2023.

Мање облака, пре подне суво са дужим сунчаним периодима, после подне понегде краткотрајна киша или пљусак. На истоку ће дувати јак северозападни ветар. Биће топлије, највиша температура од 16 до 20 степени. У Београду пре подне сунчани периоди, после подне може бити мало кише. Температура око 17 степени.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

01.04.2023. Субота: Умерено до потпуно облачно, нестабилно и мало свежије, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. После подне на северу, а увече и у току ноћи и у осталим крајевима постепени престанак падавина, затим и разведравање. Ветар слаб и умерен, на северу, истоку и у планинским пределима повремено и јак северозападни. Највиша температура од 13 до 18 степени.

02.04.2023. Недеља: Променљиво облачно и топлије, пре подне суво са дужим сунчаним интервалима, а после подне понегде са краткотрајном кишом или локалним пљусковима који ће на југозападу понегде бити праћени и грмљавином. Ветар слаб и умерен северни и северозападни, на истоку повремено и јак. Најнижа температура од 2 до 8 степени, а највиша дневна од 16 до 20 степени. Током ноћи наоблачење, на северу и западу местимично са кишом уз појачање северног ветра.

03.04.2023. Понедељак: Претежно облачно, ветровито и хладније са кишом, на планинама са снегом уз формирање снежног покривача(15 до 20 cm односи се на понедељак после подне, увече и у току ноћи ка уторку), локално и са великом количином падавина, нарочито у централним, источним и јужним крајевима, где се очекује од 20 до 40 mm кише за 12 h. Увече и током ноћи и уз пад температуре ће и у нижим пределима киша прећи у снег уз формирање мањег снежног покривача, осим на истоку и северозападну Војводине. Ветар умерен и јак, северни, у Војводини са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 2 до 7 степени, а највиша од 10 до 14 степени, после подне у паду.

04.04.2023. Уторак: Претежно облачно и хладно, са суснежицом и снегом уз даље повећање снежног покривача, нарочито у централним, источним и јужним крајевима. Ветар умерен северозападни, после подне у слабљењу. Најнижа температура од -2 до 4 степена, а највиша од 1 до 5 степени.

05.04.2023. Среда: Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом и суснежицом, на планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак северозападни. Најнижа температура од -3 до 1, а највиша дневна од 3 до 8 степени.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво