Временска прогноза 20. март 2023.

Сутра у 22 сата и 24 минута стиже пролеће. А док оно не стигне, у Србији ће бити сунчаних периода, осим на северу и западу где је могућа слаба киша. Понегде слаб мраз, темература од -1 степен. Највиша дневна до 22 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

 

19.03.2023. Недеља: Претежно сунчано и топлије, после подне и увече на северу и западу постепено повећање облачности али ће се задржати суво. Ветар слаб и умерен, средином дана на југу Баната повремено и јак, јужни и југоисточни, после подне у слабљењу. Највиша дневна температура од 16 до 21 степен.

20.03.2023. Понедељак: У већем делу умерено облачно и суво, а слаба краткотрајна киша очекује се тек понегде на северу и западу Србије. Истовремено на истоку и југоистоку дужи сунчани интервали. Јужни ветар слабог до умереног интензитета током дана ће бити у скретању на западни и северозападни, а у Војводини и у краткотрајном појачању. Најнижа температура од -1 степен на југоистоку до 10 степен у Београду, а највиша од 15 степени на северозападу до 22 степена на југоистоку Србије.

21.03.2023. Уторак: На северу претежно сунчано, у осталим крајевима променљиво облачно са локалном појавом краткотрајне кише или пљуска. Више падавина биће на подручју Косова и Метохије, у Пчињском и Пиротском округу. Ветар слаб и умерен, на истоку пре подне повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од 4 до 9 степени, а највиша дневна од 16 до 20 степени.

22.03.2023. Среда: Променљиво облачно уз смену сунчаних и облачних интервала, а локална појава кише очекује се на истоку и југоистоку Србије, као и понегде у планинским пределима. Ветар слаб до умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од 4 до 9 степени, а највиша дневна од 17 до 21 степени.

23.03.2023. Четвртак: Мало до умерено облачно, суво и топло. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од 5 до 11 степени, а највиша дневна од 19 до 23 степена.

четвртак, 01. јун 2023.
20° C

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено