Падавине престају, али и даље хладно – температура до 10 степени

Наставља се период хладног времена уз јак северозападни ветар. Снег понегде у нижим пределима јужне и источне Србије. Ујутру од -2 степена, највиша дневна од 4 на југоистоку до 10 на северозападу земље. Због јаког ветра, на снази је жути метео-аларм у Банату, Поморављу и Источној Србији.

Ујутру понегде са слабим мразем. Током дана ветровито и хладно, на северозападу претежно сунчано, у осталом делу умерено до потпуно облачно, на истоку и југу местимично са слабим снегом, понегде и кишом. Увече постепени престанак падавина, а у централним и југозападним пределима и постепено разведравање.

Ветар умерен и јак, на североистоку и истоку Србије и у планинским пределима повремено и олујни северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од -2 до 4 степена, а највиша од 4 степена на југоистоку до 10 степени на северозападу.

Због јаког ветра, на снази је жути метео-аларм у Банату, Поморављу и Источној Србији.

У петак ујутру хладно, понегде слаб мраз. У току дана у већем делу претежно сунчано и топлије, само ујутро и пре подне на југу и истоку земље умерено до потпуно облачно и суво. Ветар углавном слаб, северни и североисточни. Најнижа температура од -3 до 4 степена, а највиша од 10 до 14 степени.  

За викенд се очекује топлије време

Хладно и у суботу ујутру, понегде слаб мраз. У току дана претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -3 до 4 степена, а највиша од 13 до 16 степени.         

У недељу ујутру на југу слаб мраз. У току дана претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -2 до 6 степени, а највиша од 16 до 20 степени.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво