Читај ми!

Временска прогноза - 7. март

Претежно сунчано. На рубу смо утицаја циклона са севера Европе, па само понегде у Војводини пре подне, а у централним пределима после подне може бити краткотрајне кише. Температура ће бити мало изнад просека. Сутра јутарња од -1 степен, највиша дневна до 18. У Београду готово пролећни дан, претежно сунчан и 16 степени у најтоплијем делу дана.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

 

07.03.2023. Уторак: На северу Србије променљиво облачно, а у осталим крајевима већи део дана претежно сунчано. Локална појава краткотрајне кише или пљуска у Војводини се очекује већ ујутро и пре подне, док ће после подне краткотрајне кише осим на северу уз локални развој облачности понегде бити и у осталим крајевима. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни, крајем дана на планинама у појачању. Најнижа температура од -1 до 6, а највиша од 13 до 18 степени.

08.03.2023. Среда: Променљиво облачно, са сунчаним интервалима и уз ретку појаву кише. Ветар слаб и умерен јужни и југозападни. Најнижа температура од 2 до 7, а највиша од 15 до 18 степени.

09.03.2023. Четвртак: Умерено до потпуно облачно местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Већа количина падавина очекује се у Војводини, Београду и Браничевском округу. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима и јак јужни и југозападни, у току ноћи у скретању на северозападни. Најнижа температура од 4 до 10, а највиша од 16 до 19 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина са количином падавина ≥ 10 л/м² у периоду до 3h, вероватноћа 90%

10.03.2023. Петак: Умерено до потпуно облачно местимично са кишом и локалним пљусковима понегде праћеним грмљавином, а више падавина се очекује у јужним и централним пределима. На планинама даље топљење снежног покривача. Ветар слаб до умерен, северозападни. Најнижа температура од 2 до 8, а највиша од 16 до 20 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина са количином падавина ≥ 10 л/м² у периоду до 3h, вероватноћа 85%

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво