Читај ми!

Временска прогноза 6. фебруар

У већем делу земље ведро, али биће то зубато сунце, само на планинама са снегом. Арктички ваздух захватио је Балкан, али и готово читаву Европе. Ледени дани у већем делу Србије потрајаће до петка. Сутра јутарња температура у нижим пределима од -12 до -5, највиша дневна од -3 до 2 степена. У Београду ведро и хладно. Ујутру -8, дневна темпераутра до нуле.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

 

06.02.2023. Понедељак: Ујутро умерен и јак мраз. У току дана на северу и истоку Србије претежно сунчано, а у осталим крајевима умерено до потпуно облачно уз провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено јак, северозападни. Најнижа температура од -12 до -5, највиша од -3 до 2 степена. Упозорење: У нижим пределима Тmin < -10 степени, вероватноћа 90%. У планинским пределимa Тmin < -15 степени, вероватноћа 95%.

07.02.2023. Уторак: Ујутро умерен и јак мраз. У току дана претежно сунчано и хладно, повремено уз умерену облачност нарочито на западу и југозападу Србије. Ветар слаб, на југу и истоку Србије и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -12 до -5, а највиша од -2 до 2 степена. Упозорење: У нижим пределима Тmin < -10 степени, вероватноћа 90%. У планинским пределимa Тmin < -15 степени, вероватноћа 95%.

08.02.2023. Среда: Ујутро умерен и јак мраз. У току дана претежно сунчано и хладно, повремено уз умерену облачност нарочито на западу и југозападу Србије. Ветар слаб, на југу и истоку Србије и умерен, северни, увече у скретању на источни и југоисточни. Најнижа температура од -12 до -5, а највиша од -2 до 2 степена. Упозорење: У нижим пределима Тmin < -10 степени, вероватноћа 90%. У планинским пределимa Тmin < -15 степени, вероватноћа 95%

09.02.2023. Четвртак: Ујутро умерен и јак мраз. У току дана претежно сунчано и хладно. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено и јак југоисточни. Најнижа температура од -12 до -5, а највиша од -2 до 2 степена. Упозорење: У нижим пределима Тmin < -10 степени, вероватноћа 90%. У планинским пределимa Тmin < -15 степени, вероватноћа 95%

 

субота, 01. април 2023.
10° C

Коментари

UDRUŽENJE NACIONALNIH MANJINA MAČVANSKOG OKRUGA
Ко има право на новац из буџетског Фонда за националне мањине
UDRUŽENJE NACIONALNIH MANJINA MAČVANSKOG OKRUGA
Ко има право на новац из буџетског Фонда за националне мањине
Re: Trans šta?
Синтија Никсон открила да јој је најстарије дете трансродно
Pismenost
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Дрмно
ЕПС ће размотрити захтев за расељавање села Дрмно