Читај ми!

Временска прогноза - 8. септембар

На југу и истоку Србије претежно сунчано. У осталим крајевима углавном суво и топло, само понегде на западу киша или пљусак. Ветровито на југу Баната и на планинама. Највиша температура од 28 до 32 степена. Увече у Војводини, а у току ноћи и на западу јаче наоблачење с кишом, пљусковима и грмљавином. До краја недеље променљиво и нестабилно, повремено пљускови и грмљавина. Температура у мањем паду. Почетком наредне седмице делимично разведравање, а краткотрајна киша очекује се понегде у брдско-планинским пределима.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

08.09.2022. Четвртак Топло. Ујутро и пре подне претежно сунчано, а после подне постепено наоблачење које ће тек понегде на западу и југозападу условити кракткотрајну кишу или локални пљусак са грмљавином док ће се у осталим пределима задржати суво време. Ветар слаб и умерен јужни, на југу Баната и на планинама повремено и јак. Најнижа температура од 11 до 20, а највиша од 28 до 32 степена. Увече у Војводини, а током ноћи на западу земље јаче наоблачење са кишом, пљусковима и грмљавином.

09.09.2022. Петак  Наоблачење са кишом, пљусковима и грмљвином које је захватило северне и западне, током преподнева прошириће се и на остале пределе Србије уз истовремени престанак падавина у Војводини. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни. Најнижа температура од 13 до 19, а највиша од 26 до 31 степен. Увече и у току ноћи умерено облачно и у већини места суво.

10.09.2022. Субота Променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 14 до 18, а највиша од 24 до 28 степени.

11.09.2022. Недеља Свежије. Током дана променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 14 до 17, а највиша од 22 до 26 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 12.09.2022. до 16.09.2022.)
Делимично разведравање, а краткотрајна киша очекује се још само у брдско-планинским пределима. У понедељак свеже, а од уторка постепени пораст дневних температура. 

уторак, 21. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара