Читај ми!

Временска прогноза 29. јул

Данас у нашој земљи сунчано и веома топло. У планинским пределима јужне и источне Србије, у Банату, увече и на северу Бачке, уз локални развој облачности, могућа је краткотрајна киша или пљусак с грмљавином. Највиша дневна температура од 33 до 36 степени. У суботу променљиво и нестабилно с пљусковима и грмљавином. Локално се очекују краткотрајне временске непогоде: обилни пљускови с грмљавином, град, јак и олујни западни и северозападни ветар. У недељу и понедељак свежије и ветровито. Киша и локални пљускови могући су у брдско-планинским пределима и то у недељу ујутру и током преподнева. У недељу после подне постепено разведравање.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

29.07.2022. Петак Претежно сунчано и веома топло. У планинским пределима јужне и источне Србиоје уз локални развој облачности могућа је ретка појава кише или пљуска са грмљавином. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Јутарња температура од 17 до 23, највиша дневна од 33 до 36 степени. Упорозења: Tmax ≥ 35 степени, вероватноћа 95%.

30.07.2022. Субота Наоблачење и освежење са кишом, пљусковима и грмљавином са севера и запада, током дана ће се проширити и на остале крајеве наше земље. Локално се очекују и краткотрајне временске непогоде: обилни пљускови са грмљавином, град, јак и олујни западни и северозападни ветар. Ветар пре подне слаб променљив, у кошавском подручју умерен и јак југоисточни, од средине дана у појачању и скретању на западни и северозападни правац. Јутарња температура од 17 до 25, највиша дневна од 30 на северу до 36 степени на југу и истоку. Упорозења: Tmax ≥ 35 степени, вероватноћа 90%. Локална појава грмљавина са градом, вероватноћа 90%. Количина падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3h, вероватноћа 95%.

31.07.2022. Недеља Претежно сунчано и свежије уз умерен развој дневне облачности, а само се још ујутру и пре подне у брдско планинским пределима очекује локална појава кише и краткотрајног пљуска с грмљавином. Ветар слаб и умерен, на истоку и јак, северозападни. Јутарња температура од 16 до 19, највиша дневна од 26 до 29 степени. Упорозења: Локална појава грмљавина, вероватноћа 70%.

01.08.2022. Понедељак Претежно сунчано и мало топлије. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од 14 до 18, највиша дневна од 26 до 29 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 02.08.2022. до 06.08.2022.)
Претежно сунчано и постепено топлије.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво