Читај ми!

Наредна два дана све топлије, освежење стиже у уторак увече

Топлији ваздух са Медитерана стиже на Балкан и подиже температуру у Србији. Наредна два дана све топлије, а јаче освежење са северозапада стиже у уторак увече. Јутарња температура од 16 до 23 степена, највиша дневна од 34 до 37.

Током данашњег дана претежно сунчано и топло. Јутарња температура од 16 до 23 степена, а највиша дневна од 34 до 37.И почетком ове радне недеље претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 16 до 23 степена, а највиша дневна од 34 до 37 степени. 

У уторак већи део дана претежно сунчано и поново екстремно топло. После подне на западу и југозападу, а у току ноћи и у осталим крајевима уз локални развој облачности краткотрајни пљускови са грмљавином, а локално су могуће и краткотрајне непогоде са градом и јаким или олујним ветром у зони пљускова.

Ветар слаб, пре подне променљив, после подне и увече у скретању на северозападни правац и у појачању и то прво на северу. Најнижа температура од 15 до 22 степена, а највиша од 35 до 39 степени.

Средином недеље на северу суво са дужим сунчаним интервалима, а у осталом делу променљиво облачно, са кишом или локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб и умерен, северозападни.

Најнижа температура од 17 до 21 степен, а највиша од 30 до 33 степена.

У четвртак претежно сунчано и топло, само на крајњем југу, уз локални развој облачности понегде краткотрајни пљусак са грмљавином. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 17 до 21 степен, а највиша од 31 до 34 степена. 

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво