Читај ми!

Временска прогноза 20. април

Облачно и свеже, местимично с кишом, на планинама са снегом уз формирање/повећање снежног покривача. Више падавина се очекује у јужној Србији, а најмање на северу Војводине. После подне и увече престанак падавина, а затим и постепено разведравање, прво на северу и западу. Ветар слаб до умерен, западних праваца, увече у скретању на јужни. Највиша температура од 7 на југу и југоистоку до 14 степени на северозападу.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

20.04.2022. Среда : Облачно и свеже, местимично са кишом, на планинама са снегом уз формирање/повећање снежног покривача. После подне и увече престанак падавина и разведравање. На северу Војводине током целог дана суво.  Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 1 до 5 степени, а највиша дневна од 7 до 14 степени. Упозорење: Снег, на планинама повећање/формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 60%.

21.04.2022. Четвртак: Ујутру ведро и хладно са слабим приземним мразем, а на југозападу, југу и југоистоку местимично се очекује слаб мраз на 2m висине. Током дана топлије уз постепено наоблачење са југозапада, које ће од средине дана у јужним и југозападним пределима условити местимично кишу. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од -3 до 5 степени, а највиша дневна од 14 до 19 степени. Упозорење: Tmin < 0 степени.

22.04.2022. Петак: Променљиво облачно, мало топлије, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Јутарња температура од 5 до 10 степени, највиша дневна од 17 до 21 степен.  

23.04.2022. Субота: Умерено облачно, топло и суво. Ветар слаб до умерен, на северу Војводине повремено јак западни и југозападни. Јутарња температура од 8 до 12 степени, а највиша од 18 до 23 степена.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 24.04.2022. до 28.04.2022.)
Током целог периода топло. У суботу променљиво облачно, само понегде са слабом краткотрајном кишом. Затим, до краја периода преовлађиваће сунчано и у већини места суво. 

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво