Читај ми!

Временска прогноза - 11. април

После хладног викенда следи сунчанија и топлија страна пролећа. Облаци који су нам донели падавине преместили су се ка истоку и југоистоку. Истовремено, расте ваздушни притисак изнад нашег подручја - у већем делу Србије данас претежно ведро. Због више сунца и прилива нешто топлијег ваздуха са запада и југозапада, температура виша за 3 до 5 степени, данас до 15, од сутра још топлије.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

11.04.2022. Понедељак: Јутро хладно местимично са слабим приземним мразем, а на северу и са локaлном појавом мраза и на 2m висине. Током дана у већем делу претежно сунчано и мало топлије, а само на истоку уз променљиву облачност понегде са краткотрајном кишом, на планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, северозападни и западни. Јутрања температура од -1 степен до 5 степени, а највиша дневна од 12 степени до 15 степени. Упозорење: Tмин < 0 степени, вероватноћа 80%.

12.04.2022. Уторак: Ујутро хладно. Приземни мраз се очекује у свим крајевима, а у централним и јужним деловима Србије локално и мраз на 2 m. У току дана претежно сунчано и топлије. Ветар слаб, променљивог правца. Најнижа температура од -2 до 5 степени, а највиша од 17 до 20 степени. Упозорење:Tмин < 0 степени, вероватноћа 80%.

13.04.2022. Среда: Ујутро хладно са приземним мразем. У току дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, источни и североисточни. Најнижа температура од 0 до 8 степени, а највиша од 18 до 22 степена.

14.04.2022. Четвртак : Ујутро свеже понегде са приземним мразем. У току дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 2 до 8 степени, а највиша од 20 до 24 степена.     

Прогноза временa за наредних пет дана (од 15.04.2022. до 19.04.2022.)
У петак променљиво облачно са сунчаним интервалима, а у току ноћи ка суботи јаче наоблачење са падавинама. Од суботе умерено до потпуно облачно, свежије, местимично са кишом, на планинама са снегом. Од понедељка престанак падавина и разведравање.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво