Читај ми!

Временска прогноза - 9. април

У Србији наоблачење уз пад температуре и појачан ветар. После подне на северу и западу, крајем дана и у току ноћи у целој земљи, местимично киша и пљускови. Током ноћи снег на планинама уз стварање и повећање снежног покривача за 5 до 10 центиметара. Највиша температура од 18 степени до 24 степена, у Београду око 22.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

09.04.2022. Субота Већи део дана топло, уз постепено јаче наоблачење са севера и запада, од средине дана и после подне местимично са кишом и локалним пљусковима понегде са грмљавином уз пад температуре. На истоку и југу током већег дела дана ће се задржати суво и топло време. Ветар умерен, у планинским пределима олујне јачине јужни и југозападни, после подне и увече у скретању на умерен и јак северозападни, краткотрајно олујни, најпре на северу и западу. Најнижа температура од 7 до 15, на југу и истоку око 4, а највиша од 18 до 24 степена.  Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 95%, локална појава грмљавина, вероватноћа 75%.

10.04.2022. Недеља У недељу облачно местимично са кишом, на планинама са снегом и осетно хладније, уз умерен, повремено јак, а у Тимочкој Крајини и олујни северни ветар. У другом делу дана престанак падавина и постепено разведравање најпре на северу, а увече и током ноћи и у осталим крајевима. Најнижа температура од 3 до 8, а највиша од 8 на југу, па до 14 степени на крајњем северу. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 70%.

11.04.2022. Понедељак У понедељак јутро хладно, понегде са слабим приземним мразем, а у току дана претежно сунчано и топлије. Ветар умерен, а на истоку и јак северозападни. Најнижа температура од 1 до 6, а највиша од 13 до 17 степени.

12.04.2022. Уторак У уторак јутро хладно, понегде са слабим приземним мразем, док је у току дана сунчано и топлије. Ветар слаб и променљивог правца. Најнижа температура од 0 до 6, а највиша од 17 до 21 степен.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 13.04.2022. до 17.04.2022.)
Претежно сунчано и топлије. Крајем периода умерено до потпуно облачно, мало свежије и понегде са краткотрајном кишом.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво