Временска прогноза - 29. јануар

Време облачно са сунчаним периодима, и у већини места суво. Температура од 2 степена до 8 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

29.01.2022. Субота Умерено до поптуно облачно и у већини места суво. У брдско-планинским пределима ујутро и пре подне местимично са слабим снегом. Од средине дана делимично разведравање са периодима сунчаног времена. Увече и у току ноћи наоблачење са севера које ће у току ноћи условити слабу кишу која ће брзо прећи у снег. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку, повремено јак, северни и североисточни. Најнижа температура од -4 до 2, а највиша од 3 до 7 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%.

30.01.2022. Недеља Ујутро слаб и умерен мраз. У току дана променљиво облачно и топлије, у нижим пределима понегде с краткотрајном кишом, на планинама са снегом. После подне више сунчаних интервала. Ветар умерен и јак, северозападни. Најнижа температура од -8 до 2, а највиша од 4 до 10 степени. Упозорење: Tmin <-5 степени, вероватноћа 90%.

31.01.2022. Понедељак Ујутро ведро са слабим мразем, већи део дана суво, уз постепено наоблачење са запада и југозапада које ће у току ноћи условити напре кишу, а затим и снег. Ветар слаб и умерен, у скретању на јужни и југозападни. Најнижа температура од -5 до 1, а највиша од 6 до 12 степени.

01.02.2022. Уторак Умерено и потпуно облачно, хладније, местимично са снегом. На северу земље се очекују слабије падавине, у централним и јужним крајевима већа количина падавина. У нижим пределима формирање, а у вишим повећање висине снежног покривача. Ветар слаб и умерен, северни, северозападни. Јутарња температура од -2 до 2, највиша дневна од 2 до 6 степени. Упозорење: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 80%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 02.02.2022. до 06.02.2022.)
У среду престанак падавина и разведравање, у четвртак променљиво облачно и суво, а ново јаче наоблачење с кишом и снегом очекује се у ноћи између четвртка и петка. До краја периода променљиво облачно, уз могућност слабих падавина- у нижим пределима киша, у брдско-планинским снег.

понедељак, 04. децембар 2023.
-1° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво