Временска прогноза - 1. јануар

У новогодишњој ноћи без падавина. Ујутру понегде магла, али дан ће бити сунчан. Топло на почетку године. Ујутру до 7 степени, највиша дневна температура од 12 до 16 степени. У главном граду сунчано, а температура до 14 степени. Нека Вам Нова година донесе ведро расположење, добро здравље и добре вести.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

01.01.2022. Субота Ујутро понегде краткотрајна магла. У току дана претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено јак, северозападни. Најнижа температура од 1 до 7, највиша од 12 до 16 степени.

02.01.2022. Недеља Ујутро местимично магла. Током дана умерено облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, северозападни, током дана у скретању на јужни и југозападни. Најнижа температура од 4 до 8, највиша дневна од 10 до 16 степени. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 80%.

03.01.2022. Понедељак Ујутро понегде краткотрајна магла. Умерено облачно, суво и топло. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од 0 до 6, највиша дневна од 10 до 15 степени.

04.01.2022. Уторак Умерено облачно, још увек топло са дневном температуром изнад просека. Крајем дана и увече у Војводини јаче наоблачење понегде са слабом кишом. Ветар сла и умерен, западни, сверозападни. Јутарња температура од 1 до 7, највиша дневна од 11 до 17 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 05.01.2022. до 09.01.2022.)
Хладније. У среду ће преовлађивати облачно, местимично са кишом, а крајем дана и током ноћи очекује се прелазак кише у снег у западним, централним и јужним пределима уз стварање снежног покривача, и то пре свега у брдско-планинским пределима. Затим, углавном суво време, са слабим, понегде и умереним јутарњим мразевима и дневном температуром око просека (од 1 до 5 степени). У планинским пределима провејавање слабог снега.

субота, 01. април 2023.
10° C

Коментари

UDRUŽENJE NACIONALNIH MANJINA MAČVANSKOG OKRUGA
Ко има право на новац из буџетског Фонда за националне мањине
UDRUŽENJE NACIONALNIH MANJINA MAČVANSKOG OKRUGA
Ко има право на новац из буџетског Фонда за националне мањине
Re: Trans šta?
Синтија Никсон открила да јој је најстарије дете трансродно
Pismenost
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Дрмно
ЕПС ће размотрити захтев за расељавање села Дрмно