Читај ми!

Време на клацкалици – Ђурђевић открива стиже ли нам право јесење захлађење

Вечерас долази до промене времена – слаба киша очекује се до поноћи, а од поноћи време које подсећа на јесење – пљускови са грмљавином. Владимир Ђурђевић из Института за метеорологију за РТС најављује пад температуре.

Владимир Ђурђевић истиче да ће вечерас доћи до промене времена – пада температуре, те да наредних дана неће бити топло као данас.

Ђурђевић каже да ће вечерас у Београду пасти два до три милиметра кише, али да се у централној Србији и на југу земље очекује више падавина, а на западу Србије и олујно време.

Објаснио је и да промена времена обично долази са запада, те да ако су "високи облаци, као да их је неко извукао четкицом за сликање, а иза њих се налази дебљи слој облачности, обично то значи да стиже киша".

"Температуре ће бити од сутра око 20 степени, који степен испод или изнад. Како буде одмицала недеља, увећаваће се шансе да време буде ведрије, пошто ће наредна два дана бити прилично облачно", рекао је Ђурђевић.

Од петка можемо очекивати, додао је, и више температуре, али од почетка следеће недеље – нестабилније време.

"И даље смо на клацкалици. Не види се ни право захлађење јесење, али се не види ни да ће у наредних пет, шест дана бити овако топло, као задњих пет, шест дана. И даље су у опцији температуре које су близу 30 степени", објашњава Ђурђевић.

Највеће су шансе, каже, да ће наредне три недеље време бити изнад просека за ово доба године.

среда, 07. јун 2023.
18° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено