Облаци и киша настављају да кваре пролеће – када нас напуштају

Кишовито и облачно и током другог дана викенда. Облаци тек крајем дана одлазе ка Грчкој и Бугарској, па се најпре на северу очекује постепен престанак падавина и делимично разведравање. Стиже још хладнији ваздух са севера и спушта температуру. Јутарња температура од 1 степен до 6 степени, највиша дневна од само 4 на југу до 11 на северу земље.

Облачно и хладно, местимично са кишом, на планинама са снегом. У другом делу дана престанак падавина и постепено разведравање у северним, а увече и током ноћи и у осталим пределима.

Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 1 до 6, највиша од 4 на југу до 11 степени на северу Србије.

Сутра ујутру слаб приземни мраз, а понегде и слаб мраз на 2 метра висине. Током дана претежно сунчано, на југоистоку ујутру умерено облачно. Ветар слаб и умерен, јужних смерова. Најнижа температура од -1 до 4, највиша од 12 до 16 степени.

У уторак ујутру наоблачење са кишом и захлађење захватиће северне и западне, а у другом делу дана прошириће се и на остале пределе Србије.

Дуваће слаб и умерен, у Војводини и на истоку повремено и јак, северозападни ветар. Најнижа температура од 1 до 6, највиша од 7 на северозападу до 16 степени на југоистоку земље.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво