Временска прогноза - 4. април

Време облачно и хладно, местимично киша, на планинама снег. Температура од 4 степена до 11 степени. После подне престанак падавина и постепено разведравање. Сутра претежно сунчано и топлије,  од уторка поново наоблачење с кишом и захладјење. Од петка суво и топлије.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

04.04.2021. Недеља Облачно и хладно, местимично са кишом, на планинама са снегом. После подне престанак падавина и постепено разведравање у северним, а увече и током ноћи и у осталим пределима. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 1 до 6, највиша од 4 на југу до 11 степени на северу Србије.

05.04.2021. Понедељак Ујутру слаб приземни мраз, а понегде и слаб мраз на 2 m висине. Током дана претежно сунчано, на југоистоку ујутру и пре подне умерено облачно. Ветар слаб и умерен, јужних смерова. Најнижа температура од -1 до 4, највиша од 12 до 16 степени. Упозорење: У нижим пределима мраз - Tmin<0степени или у планинским пределима Tmin<-5 степени, вероватноћа 90%.

06.04.2021. Уторак У уторак пре подне наоблачење са кишом и захлађење захватиће северне и западне, а после подне прошириће се и на остале пределе Србије. Дуваће слаб и умерен, у Војводини и на истоку повремено и јак, северозападни ветар. Најнижа температура од 1 до 6, највиша од 7 на северозападу до 16 степени на југоистоку земље. Упозорење: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 85%.

07.04.2021. Среда Претежно облачно, хладно и ветровито, у нижим пределима са мешовитим падавинама, кишом и снегом, а у брдско-планинским пределима са снегом. Ветар слаб и умерен северозападни, на истоку и у планинским пределима и јак. Најнижа температура од 0 до 4, највиша од 5 до 8 степени. Упозорење: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 90%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 08.04.2021. до 12.04.2021.)
У четвртак променљиво, понегде са кишом и хладно. Затим суво и осетно топлије.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво