Временска прогноза - 3. јануар

Највиша дневна температура од 2 степена до 9 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

02.01.2020. Четвртак: Током дана у већем делу претежно сунчано, само понегде у доњем Подунављу,  Поморављу и на југоистоку земље задржавање магле и ниске облачности. Ветар слаб, западни и југозападни. Највиша дневна  температура од 3 до 8, у местима са маглом хладније. Увече и током ноћи поново стварање магле. Упозрење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 95%. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%.

03.01.2020. Петак: Јутро хладно са слабим и умереним мразем, у нижим пределима, по котлинама и долинама река понегде са маглом или ниском облачношћу. Током дана у већем делу претежно сунчано, осим на северу и североистоку где ће се ниска облачност задржати током већег дела дана. Ветар слаб, променљив, на истоку умерен западни и северозападни. Јутарња температура од -9 до -2, највиша дневна у већини крајева од 2 до 9, у местима са ниском облачношћу хладније. Упозрење: У нижим пределима Тмин < -5 степени, вероватноћа 95%. МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 95%. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%.

04.01.2020. Субота: Ујутро слаб и умерен мраз, по котлинама и речним долинама магла. Наоблачење које ће ујутру и пре подне захватити северне и западне, а до краја дана и остале крајеве, условљавајући понегде слабу кишу, а увече и током ноћи у брдскопланинским пределима снег. Ветар слаб, на истоку умерен, променљив, увече и током ноћи северозападни ветар у појачању. Јутарња температура од -8 до 0, а највиша дневна од 2 до 5, у Неготинској Крајини око 8. Упозрење: У нижим пределима Тмин < -5 степени, вероватноћа 95%. МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 95%. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%.

05.01.2020. Недеља: У већем делу Војводине суво уз делимично разведравање, у осталим крајевима облачно са снегом, а више падавина се очекује на југозападу земље. Ветар умерен и јак, северни и северозападни. Јутарња температура од -2 до 2, а највиша дневна од 2 до 5. Крајем дана слабљење ветра и престанак падавина. . Упозрење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%. Снег,  формирање/повећање мањег снежног покривача, вероватноћа 95%.

06.01.2020. Понедељак: Мало и умерено облачно само у планинским пределима могуће провејавање снега. Ветар слаб и умерен северни и северозападни. Јутарња температура од -5 до -1, а највиша дневна од 1 до 5,  у Неготинској Крајини око 7. Упозрење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво