Временска прогноза - 24. новембар

У већем делу земље мало и умерено облачно и суво. Само је на северу понегде могућа слаба киша. Увече на југозападу, током ноћи и у централним крајевима јаче наоблачење, местимично с кишом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено јак, југоисточни. Јутарња температура од 1 до 5, највиша дневна од 5 до 11 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве

(извор: РХМЗ)

 23.11.2018. Петак  У већем делу Војводине претежно сунчано. У осталим крајевима током дана делимично разведравање. У Тимочкој Крајини облачно и хладно током целог дана. Ветар слаб до умерен, југоисточни, касније после подне у кошавском подручју у појачању, на југу Баната и у доњем Подунављу у току ноћи јак. Највиша дневна  температура од 4 на истоку до 11 степени на северозападу.

24.11.2018. Субота У већем делу мало и умерено облачно и суво, само је на северу уз више облачности понегде могућа слаба киша. Увече на југозападу, током ноћи и у централним крајевима јаче наоблачење, местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено јак, југоисточни. Најнижа температура од 1 до 5, највиша дневна у већини места од 5 до 11 степени.

25.11.2018. Недеља Облачно и топло за ово доба године, местимично с кишом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 2 до 7, највиша дневна од 11 до 15, на истоку око 6 степени .

26.11.2018. Понедељак Облачно и топло за ово доба године, местимично с кишом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју ујутру и пре подне јак, југоисточни, затим у скретању на западни и северозападни. Најнижа температура од 4 до 8, највиша дневна од 10 до 14, на истоку мало хладније, око 8 степени.

27.11.2018. Уторак Облачно и хладније, местимично с кишом, на вишим планинама киша ће прећи у суснежицу и снег. Ветар слаб и умерен северни и северозападни. Најнижа температура од 3 до 6, највиша дневна од 6 до 10 степени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се