Љубав у твом срцу

Песма "Љубав у твом срцу" посвећена је народу Јапана, који је преживео велика страдања у земљотресу и цунамију. Радио-телевизија Србије и екипа аутора желе овом песмом да подрже пријатељску земљу и да грађани добровољним донацијама, слањем СМС поруке на број 2001, помогну пријатељима из Јапана.

Диск са песмом и спотом Љубав у твом срцу, који је група српских музичара снимила у знак подршке народу Јапана после разорног земљотреса и цунамија, промовисан је у згради Радио Београда.

Амбасадор Јапана Тошио Цунозаки је на промоцији на српском језику захвалио ауторима пројекта "Љубав у твом срцу", оствареног уз подршку Радио Београда и матичне Радио-телевизије Србије, на њиховом "хуманом гесту који ће бити веома охрабрујућ за народ Јапана".

"Хвала свима вама који свакодневно пружате несебичну подршку нашој земљи, хвала грађанима Србије који су нам у протекла два месеца послали многобројне поруке саосећања и помоћ народу Јапана кога је задесио катастрофалан земљотрес и цунами", рекао је Цунозаки.

Песму Љубав у твом срцу компоновао је Ненад Павловић, инспирисан извештајима екипе РТС-а о страдању, поносном држању и ентузијазму јапанског народа.

Песму на енглеском језику и са рефреном на јапанском снимили су између осталих "Влада и Бајка", Љуба Нинковић, Биља Крстић, учесница "Дечије Песме Евровизије" Невена Божовић, Ана Миленковић, Сања Марковић, Ана Вучелић, Лена Ковачевић и "Дечији хор РТС-а".

Аранжер песме је гитариста Душан-Дуда Безуха, а спот је режирао Аца Бошковић, уз помоћ агенције "Комунис".

Цена једне СМС поруке је 50 динара и важи за све мобилне оператере. Прикупљена новчана средства Црвени крст Србије упутиће Црвеном крсту Јапана.  

Новац се може уплатити и директно на рачун Црвеног крста Србије:  

Привредна банка а.д. Београд
бр. 255-0013100104000-04
са назнаком ''Помоћ становништву Јапана''  

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво