Хапшење разбојника

Ухапшени осумњичени за убиство Десимира Марјановића, власника мењачнице на Петловом брду, саопштило Министарство унутрашњих послова.

Београдска полиција расветлила је убиство и разбојништво над Десимиром Марјановићем извршено 5. јула у Опленачкој улици и ухапсила осумњичене, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Због основане сумње да су извршили кривична дела тешко убиство, тешко убиство у покушају, неовлашћено коришћење моторног возила и неовлашћена производња, држање и ношење оружја, полиција је ухапсила Златка Милосављевића званог Злаја (32), Зорана Петровића званог Гиле (46) и Снежану Смиљанић (44), сви из Београда.

Како је саопштено, Милосављевић и Петровић су осумњичени да су 5. јула, украденим "југом 45" дошли до парка у Опленачкој улици са циљем да опљачкају Марјановића, кога су данима пратили и посматрали, знајући да као власник мењачнице са собом носи већу количину новца.

Када је Марјановић наишао, пошто је одбио да им преда торбу са новцем, Петровић је у њега испалио више хитаца из ватреног оружја. Полиција је убрзо после извршења кривичног дела, у непосредној близини, ухапсила Милосављевића, док је Петровић побегао, а претходно је пуцао у полицију и одбацио отети новац.

Петровић је врло брзо идентификован и пронађен у стану који му је изнајмила Смиљанићева, где је нађено и оружје које је коришћено у извршењу кривичног дела.

Смиљанићева се терети за помагање извршиоцима након извршења кривичног дела.

Сви осумњичени ће након истека полицијског задржавања бити приведени истражном судији Вишег суда, уз одговарајуће кривичне пријаве, наведено је у саопштењу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво