Два милиона евра на аутопуту

Ризикујући да изазову удесе, возачи који су пролазили аутопутем између Фође и Ћерињоле на југу Италије, јурили да покупе што више новца, након што се камион са товаром од два милиона евра у кованицама преврнуо.

На југу Италије, недалеко од града Фође, преврнуо се камион који је превозио два милиона евра у кованицама, а товар се расуо по аутопуту.

Возачи су похитали да покупе што више новчића, а полиција тврди да је украдено око 50.000 евра!

Много новчића од једног и два евра остало је расуто по путу. У удесу су лакше повређени возач камиона и његов сувозач. Камион је новчиће развозио од ковнице до локалних банака.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво