Новак и Иво: Моја дрога је тенис

Иако су презаузети, тенисери Новак Ђоковић и Иво Карловић, нашли су слободно време и као "Амбасадори регије против дроге" снимили су песму "Моја дрога је тенис".

Поводом Међународног дана борбе против дроге, тенисери Новак Ђоковић и Иво Карловић снимили су песму "Моја дрога је тенис" у продукцији познатог хип-хопера Бејби Дукса. Ђоковић и Карловић и поред бројиних обавеза пристали су да буду део хуманитарне акције "Амбасадори регије против дроге".

Најбољи српски тенисер је своју деоницу отпевао између мечева на "Сербиан опену". Како каже, прикључио се кампањи јер је хтео да доприносе борби против дроге и насиља ког, како је рекао, на жалост, има пуно.

Новак каже да се нада да ће Иво и он, овом хуманитарном акцијом, отворити очи људима којима је то потребно.

"Песма је била забавна и занимљива, а захвалио бих и пријатељима Иви Карловићу и Бејби Дуксу на сарадњи, као и свима осталима који подржавају ову акцију", рекао је Ђоковић.

Хрватски тенисер Иво Карловић своје део песме отпевао је баш у студију продуцента и хип-хопера Бејби Дукса.

Карловић је рекао да се одлучио да  учествује у овој акцији јер сматра да је дрога зло које хвата све више младих људи који беже од тренутних животних проблема.

"Мислим да су спорт и музика добар начин за обликовање и усмеравање младих људи на прави пут, јер тако развијају дисциплину и карактер, што им помаже да се касније развију у зреле и успешне особе", изјавио је Карловић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара