Да ти ја покажем "Фарму"!

Хловерка Новак-Срзић, уредница и водитељка политичке емисије "Отворено" покушала да седне министру финансија Ивану Шукеру у крило. "Министру сам села у крило како бих му показала шта значи комерцијализовати телевизију", објаснила је Срзић.

"Комерцијално? Желите  ли да ја сад почнем да радим комерцијално?",  запитала је синоћ Хловерка Новак-Срзић, уредница и водитељка политичке емисије "Отворено" министра финансија Ивана Шукера, којег је у госте позвала да објасни због чега је Влада одлучила да ХРТ-ову претплату са 80 куна смањи на 60.

"Молим вас Хловерка, ово је неукусно, па ми смо озбиљни људи! Ваше понашање одраз је стања и понашања у овој кући ", рекао је Шукер бранећи се од Хловеркиног покушаја да му седне у крило.

Коментаришући зашто је Шукеру хтела да седне у крило Хловерка је објаснила:

"Министру сам хтела да седнем у крило како бих му показала шта значи комерцијализовати телевизију. Свесна сам да ће грађани краткорочно поздравити Владину одлуку о смањењу претплате, али дугорочно би то могло да резултира тиме да на ХТВ-у имамо садржаје попут 'Фарме', 'Биг брадера' или 'Куноловца', а једна јавна телевизија такву комерцијализацију не сме да дозволи", рекла је Хловерка Новак-Срзић.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара