Баржа зуставила саобраћај

Бродски шлеп који се зарио у стуб Панчевачког мост, јуче око 17 сати, оштетио ресторан и зауставио сабраћај према левој обали Дунава.

Баржа, која се јуче зарила у стуб Панчевачког моста, једна је од три, које су се због јаког ветра откачиле са сидришта "Бетоњерке", на Ади Хуји у Београду.

Друге две, ношене снажним ветром и јаком струјом Дунава, такође су допловиле до Панчевачког моста,  али их је зауставила речна полиција.

У хватање откачених шлепова укључио се и новосадски танкер "Марија Б", чија је посада покушала да их заустави и повеже, али због лошег времена није успела у томе.

Баржа је оштетила  један ресторан на левој обали Дунава и осим што су створене получасовне гужве на Зрењанинском путу и на Булевару деспота Стефана, последица по пловила, мост и безбедност бродског сабраћаја на Дунаву у није било.

Власник оштећеног ресторана забележио је читав догађај камером мобилног телефона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво