Читај ми!

Животиње преживеле и полицију

Само шест животиња преживеле су бег са фарме у Зејнсвилу, а затим и акцију полиције. Животиње смештене у зоолошки врт док се за њих не нађе неко трајније решење.

Шест животиња које су успеле да прежива бег са фарме у Зејбнсвилу, а касније полицијску акцију, смештене су у зоолошком врту "Колумбус".

"Животиње ће бити задржане овде док год за то има законских основа, односно док се за њих не нађе друго решење", рекла је портпаролка зооврта Пати Перерс.

"Водимо рачуна о животињама и могуће да ће тако бити и у будућности, али оне, законски и даље припадају садашњим власницима", рекла је Перерс.

Власник фарме Тери Томпсон поседовао је око 50 животиња, од којих 18 бенгалсих тигрова, 17 афричких лавова, осам медведа, три планинска лава, једног бабуна и вука.

Десетине животиња побегле су у среду са фарме, након чега су их ухватили и убили наоружани полицајци.

Према речима локалног шерифа, кавези са животињама били отворени, а највероватније их је отворио власник фарме Тери Томпсон, који се након тога убио.

Томпсон (61) недавно је пуштен из затвора након што је одслужио годину дана затвора због оптужби за поседовање оружја. Према наводима истраге познато је да је Томпсон у прошлости злостављао и занемаривао животиње.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије