Читај ми!

Забрањена министарска љубав!

Шеф швајцарске полиције који је водио истраге о организованом криминалу због љубавнице и сам постао предмет истраге. Истрага је покренута јер је без претходне безбедносне провере на службени пут у Санкт Петерсбург повео даму руског порекла.

На питање да ли је и шефовима полиције дозвољено да се заљубе, у Швајцарској кажу да јесте, али је шефа тамошње полиције љубав ипак коштала положаја и изазвала је велики скандал.

Четрдесетдвогодишњи шеф швајцарске полиције Михаел Перлер водио је истраге о oрганизованом криминалу, трговини наркотицима и људима и терористичким претњама. А онда је и сам постао предмет истраге - због љубави.

"Наравно да је и полицајцима дозвољено да се заљубе. Али када приватни интереси надвладају професионалне, љубав постаје безбедносни ризик, посебно ако човек не разуме колико његово понашање може да буде опасно", каже Андреа Арчиђаконо из Федералног суда.

Истрага је покренута после прошлогодишњих извештаја швајцарских медија да је шеф полиције на службени пут у Санкт Петерсбург повео и једну даму баш руског порекла. Како се испоставило, без претходне безбедносне провере, па је суспендован.

Гвидо Балмер из Федералног одељења судства и полиције каже да су одлучили да дужност шефа полиције привремено обавља његов заменик.

Михаел Перлер жалио се на одлуку и у међувремен је окончао љубавну везу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво