Читај ми!

Пала бина, петоро мртвих

Петоро људи погинуло, a 45 повређено када се срушила бина на сајму у Индијанаполису, у САД, неколико минута пред почетак наступа групе "Шугарленд".

Бина која се синоћ срушила на музичком фестивалу у Индијанаполису, у Сједињеним Америчким Државама, усмртила је петоро људи. Најмање 45 посетилаца концерта групе "Шугарленд" је повређено.

Олујни ветар затресао је конструкцију бине неколико минута пред почетак концерта. На месту несреће стардале су четири особе, док је пета касније преминула у болници.

Повређени су одмах после несреће пребачени у локалне болнице. Међу повређенима је и једно седмогодишње дете.

Портпарол полиције Индијане Дејвид Барнстен рекао је Асошиејтид пресу да се бина срушила због олујног ветра.

Организатори су, пре концерта, наложили публици да се, у случају да олујни ветар почне јаче да дува, евакуише у оближњи објекат. Међутим, многи од укупно 12.000 посетилаца колико их је било на концерту, остали су код бине, надајући се да ће бенд ипак одржати концерт.

Дует "Шугарленд", добитник награде "Греми", објавио је на свом вебсајту да су оба члана групе добро.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије