Мубарак у болници

Бивши египатски председник Хосни Мубарак смештен у болницу у Шарм ел Шејку. Мубарак доживео срчани напад током испитивања, јавила египатска државна телевизија.

Бивши египатски председник Хосни Мубарак пребачен је у болницу у летовалишту Шарм Ел Шеик, након што је током испитивања доживео срчани удар, јавила је египатска држава телевизија. Телевизија није навела детаље о испитивању Мубарака (82), нити где се одвијало.

Истовремено, извори блиски истрази саопштили су да су због наводне проневере испитана и двојица синова бившег египатског председника, пренео је Ројтерс.

Хосни Мубарак (82) био је приморан да 11. фебруара поднесе оставку, после 18-дневне народне побуне против његове владавине. Он се тада повукао у Шарм ел Шејк и не излази у јавност.

Мубарак се први пут од одласка са власти у недељу јавно обратио изјавом за телевизију Ал Арабија. Бивши египатски председник рекао је да је жртва кампање и неправде, да нема средства у иностранству и да је спреман да сарађује са правосуђем.

Истражитељи су данас први пут испитали Мубарака у вези са наводима о корупцији и насиљу против демонстраната за време побуне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије