Хилари Клинтон сломила лакат

Америчка државна секретарка Хилари Клинтон пала на путу до Беле куће и сломила десни лакат, изјавила је шефица њеног кабинета Шерил Милс.

Амерички државни секретар Хилари Клинтон поломила је приликом пада десни лакат, али наставиће нормално да обавља дужност шефа дипломатије, саопштено је из њеног кабинета.

Клинтонова је јуче поподне ишла у Белу кућу када је пала, изјавила је шеф кабинета Шерил Милс.

У болници јој је саниран прелом и пуштена је кући, али наредне седмице ће морати да буде оперисана, наведено је у саопштењу, пренео је Би-Би-Си.

"Секретарка Клинтон с нестрпљењем очекује да повратак пуном распореду у најскорије време", додала је Милсова.

Клинтонова је у четвртак ујурто требало да, заједно с глумицом Анџелином Џоли, учествује у Вашингтону на догађају којим ће бити обележен Светски дан избеглица, али је због прелома морала да откаже учешће.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво