Читај ми!

ИЗ ЧАСА У ЧАС

Нетанјаху: Долазимо по лидере Хамаса; Гутерс позива на примирје; брод са хуманитарном помоћи заглављен на Кипру

Рат Израела и Хамаса – 157. дан. Израелски премијер Бенјамин Нетанјаху изјавио да је да ће израелске снаге доћи до свих лидера Хамаса, као и да је елиминисан "број четири" у тој палестинској групи. Генерални секретар УН Антонио Гутерес, уочи Рамазана, позвао је на примирје између Израела и Хамаса. Брод са хуманитарном помоћи за Газу још је на Кипру, али се Европска комисија нада да ће убрзо испловити након одлагања због "техничких потешкоћа" током викенда.

Нетанјаху: Долазимо по лидере Хамаса; Гутерс позива на примирје; брод са хуманитарном помоћи заглављен на Кипру Нетанјаху: Долазимо по лидере Хамаса; Гутерс позива на примирје; брод са хуманитарном помоћи заглављен на Кипру

Најмање 31.045 Палестинаца је убијено, а 72.654 су рањена од 7. октобра у израелској војној офанзиви на Појас Газе, саопштило је Министарство здравља у тој енклави.

Премијер Израела Бенјамин Нетанјаху тврди у разговору за немачки Билд да је међу убијеним Палестинцима "најмање 13.000 терориста".

Лидер Хамаса Исмаил Ханије окривио је Израел за одуговлачење преговора о прекиду ватре и одбијање Хамасовог захтева за окончање рата у Гази. Поручио је да Хамас не жели договор којим се рат у Гази не завршава.

Египат је био у контакту са високим Хамасовим и израелским званичницима, као и другим посредницима у настојању да поново покрене преговоре о примирју у Појасу Газе током муслиманског светог месеца Рамазана, изјавила су два египатска безбедносна извора.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво