Читај ми!

ИЗ ЧАСА У ЧАС

ИДФ: Хамас предао 17 талаца, међу пуштенима девојчица која је остала без оба родитеља; тридесет девет Палестинаца стигло на Западну обалу

Трећи дан примирја између Израела и Хамаса. Израелске одбрамбене снаге кажу да је, према информацијама које је војсци доставио Црвени крст, Хамас предао 17 талаца. Из израеслких затвора пуштена друга група од 39 Палестинаца. Начелник генералштаба ИДФ Херци Халеви изјавио је да Израел, после примирја, одлучно наставља борбу за уништење Хамаса. Израелски ваздушни напад на аеродром у Дамаску, погођена писта.

ИДФ: Хамас предао 17 талаца, међу пуштенима девојчица која је остала без оба родитеља; тридесет девет Палестинаца стигло на Западну обалу ИДФ: Хамас предао 17 талаца, међу пуштенима девојчица која је остала без оба родитеља; тридесет девет Палестинаца стигло на Западну обалу

Укупно 340 возила са хуманитарном помоћи ушло је у Појас Газе од почетка примирја у петак, од чега је свега 65 возила стигло до северне Газе.

Хамас је због тога оптужио Израел да крши споразум због чега је спор претио да поремети планове за размену 13 израелскоих талаца које је држао Хамас за 39 палестинских затвореника које држи Израел у својим затворима.

План је у задњи час, уз посредовање Катара, Египта и САД реализован, остављајући слободан простор да се трећег дана примирја реализује оно што је договорено споразумом о четвородневном примирју између две стране.

субота, 13. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво