Тренутак када је Макрон скинуо спорни сат током гостовања на телевизији

Протести у Француској, покренути због пензионе реформе, не јењавају. Французе је додатно разбеснело гостовање председника на телевизији, када је поручио да ће реформа бити спроведена до краја године. На друштвеним мрежама оптужили су га да је током тог гостовања намерно скинуо сат вредан 80.000 евра. Јелисејска палата те наводе негира.

Тренутак када је Макрон скинуо спорни сат током гостовања на телевизији Тренутак када је Макрон скинуо спорни сат током гостовања на телевизији

Пажњу јавности изазвало је Макроново гостовање у телевизијској емисији пре два дана, током којег је је у једном тренутку спустио руке испод стола и скинуо ручни сат.

Наиме, када је наслонио подлактице на сто, зачуо се ударац. Макрон је након тога ставио руке под сто, али је наставио да говори. Када их је вратио, сат је био уклоњен. Његов тим наводи да је то учинио јер је сат правио буку. 

Ипак, на друштвеним мрежама оптужили су га да је намерно скинуо сат вредан 80.000 евра док говори о пензијама, али Јелисејска палата саопштава да сат вреди 2.400 евра и да га производи луксузни француски бренд Bell&Ross.

Макрона, иначе, политички ривали често оптужују да је "председник богатих".

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво