Читај ми!

Стоктон у САД, потера за серијским убицом мушкараца

Полицијска управа Стоктона саопштила је да се чини да је пет ничим изазваних убистава у протеклих неколико месеци дело једне особе.

Власти трагају за особом која је повезана са пет убистава, од којих је прво почињено 8. јула. Све жртве су били мушкарци и сви су били сами у тренутку када су убијени, саопштила је полиција.

Сва убиства почињена су ноћу или у раним јутарњим сатима.

Полиција је објавила само неколико детаља о низу убистава. 

Стоктонска полиција је рекла за Еј-Би-Си њуз да су све жртве убијене у заседи, ниједна није опљачкана и ниједна није била повезана са дрогом или бандом. Полиција је навела и да има физички доказ који повезује пет места злочина.

Полиција није јавно идентификовала ниједну од жртава, али је породица последње жртве изјавила да је убијен Лоренцо Лопез.

"Он је био само особа која је била овде на погрешном месту у погрешно време, у погрешним околностима", рекао је његов брат Џери Лопез за ККСТВ.

Мајка друге жртве Грета Богоу потврдила је за Еј-Би-Си њуз да је њен син Пол Александер Џej (35) убијен 8. јула 2022. у блоку 5600 Кермит Лејн.

"Био је добар дечак који је израстао у доброг човека великог срца. Увек ће живети у нашим срцима. Увек је био ту за вас ако вам је био потребан. Био је син, брат, отац, унук, нећак и рођак. Још не могу да верујем да се неће вратити. Надам се да ће ово помоћи да се ухвати убица", рекла је Грета Богоу.

Град Стоктон саопштио је да предлаже награду од 85.000 долара за информације које би довеле до хапшења убице.

Дан након Лопезовог убиства, полиција Стоктона је на конференцији за новинаре рекла да није сигурна да ли је низ убистава повезан.

"Још посматрамо са насумичне тачке гледишта, али видимо неке сличности. Нисмо добили апсолутно ниједан доказ који би нас навео да верујемо да једна особа дивља у граду Стоктон убијајући људе", рекао је шеф полиције Стенли Макфеден.

То се, међутим, променило два дана касније када је одељење спојило пет убистава и објавило слику особе коју сумњиче за пет убистава.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се