Читај ми!

Пуцњава у Калифорнији - троје убијених, међу њима два полицајца

Три особе - два полицајца и један осумњичени, погинуле су у пуцњави у граду Ел Монтиу у јужној Калифорнији, саопштиле су власти, додајући да су полицајци упуцани на дужности док су одговарали на извештај о могућем убоду ножем.

До пуцњавње  је дошло када је полицијска управа Ел Монтиу реаговала на могуће убадање ножем, наводи се у саопштењу полиције.

Двојица полицајаца који су упуцани пребачени су у Медицински центар где су преминули од задобијених повреда, саопштиле су власти.

Осумњичени за пуцњаву, неидентификовани мушкарац, такође је убијен током размене ватре, саопштило је одељење шерифа округа Лос Анђелес.

Имена убијених нису саопштена. Локални медиј КТЛА јавио је да је један од полицајаца 22-годишњи ветеран полицијске управе Ел Монте, док је други био припадник полицијских снага мање од годину дана.

"Град Ел Монти је тужан и шокиран због вечерашње трагичне пуцњаве у којој су погинула два наша полицајца", додаје се у саопштењу полиције.

Одељење шерифа округа Лос Анђелес истражује инцидент. 

Насиље оружјем у Сједињеним Америчким Државама је под лупом након прошломесечне пуцњаве у основној школи у Јувалдеу у Тексасу,  у којој је погинуло 19 деце и двоје наставника, и пуцњаве у супермаркету у Бафалу у Њујорку, у којој је убијено 10 људи.

Масовна пуцњава у Јувалдеу и Бафалу подстакла је нове напоре у америчком Конгресу да донесе строжије савезне законе о контроли оружја.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара