Читај ми!

Највећа пљачка криптовалута од њиховог настанка – украдено шестсто милиона долара

Хакери су украли око 600.000.000 долара у криптовалути са децентрализоване финансијске платформе Поли нетворк. То је, преноси Си-Ен-Ен највећа крађа од када та индустрија постоји.

Рањивост у Поли мрежи омогућила је лоповима да побегну с новцем, саопштила је платформа, молећи нападача да врати новац.

"Количина новца коју сте хаковали највећа је у историји децентрализованих финансија. Новац који сте украли долази од десетина хиљада чланова крипто заједнице… требало би да разговарате са нама да пронађемо решење", саопштила је Поли мрежа на Твитеру.

Поли мрежа је позвала остале чланове екосистема криптовалута да "ставе на црну листу" имовину која долази са адреса које је нападач користио за "исисавање" средстава.

Сервис за размену криптовалута "Бајнанс" је саопштио да се "координира са свим нашим партнерима за безбедност како би активно помогли".

Поли мрежа повезује блокове различитих виртуелних валута како би међу њима створио интероперабилност.

Поли мрежа је направила неколико адреса на које хакери могу да врате новац. И они су то и учинили, иако делимично. До сада су, преноси Си-Ен-Ен вратили 261 милион долара.

недеља, 10. децембар 2023.
3° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу