Инцидент хрватских навијача у Аустралији

Са Отвореног првенства Аустралије у тенису избачена група од десетак особа за које медији тврде да су хрватски хулигани. Дневник "Хералд сан" преноси да је група хрватских хулигана претила пролазницима.

Група од 11 особа избачена је са Отвореног првенства Аустралије у тенису, пошто је ометала дуел Хрвата Ива Карловића и Чеха Радека Штепанека и покушала да у "Мелбурн парк" унесе бакље.

Непристојни посетиоци првог гренд слема сезоне стајали су на столицама и узнемиравали остале присутне у спортском објекту у коме се одржава Отворено првенство Аустралије.

"Они су уклоњени са стадиона и нису добродошли да се врате", рекао је начелник полиције Јок Менцел, који је рекао и да нема сазнања ког тенисера су избачени дошли да бодре.

Медији у Аустралији, ипак, известили су да су проблеме правили хрватски хулигани. Једној другој њиховој групи полиција није  дозволила улазак на стадион, такође због бакљи, које су упаљене ван објекта.

Дневник "Хералд сан" навео је да је око 60 хрватских хулигана претило пролазницима, а да су фотографа тог листа и ударили и пљунули.

Први дан Отвореног првенства Аустралије није прошао без проблема и прошле године када су се потукли хрватски и српски хулигани.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво