Договор републиканаца и демократа о санкцијама Русији

Представници републиканаца и демократа у америчком Конгресу објавили су да су постигли су договор о широком пакету санкција према Русији. Конгресмени сматрају да Москву треба казнити због наводног мешања у прошлогодишње председничке изборе у САД и оно што сматрају руском војном агресијом у Украјини и Сирији.

Други по хијарархији конгресмен Демократске партије у Представничком дому, Стени Хојер из Мериленда, рекао је да су усаглашена сва питања у вези са законом који, поред санкција Русији, обухвата и економске казне Ирану и Северној Кореји, преноси АП.

Наводи се да је тачка неслагања било то колико ће демократе бити укључене у разматрање закона, али је Хојер рекао да је задовољан исходом.

"Осигурано је то да и већина (републиканци) и мањина (демократе) буду у стању да надгледају како ће администрација (председника Доналда Трампа) примењивати санкције", рекао је Хојер.

Представнички дом Конгреса гласаће о закону у уторак 25. јула.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво