Читај ми!

Уругвај, ухапшени држављани Србије са 20 килограма кокаина

Двоје држављана Србије ухапшено је на аеродрому "Караско" у Монтевидеу и пребачено у затвор пошто је у њиховом пртљагу пронађено око 20 килограма кокаина, објавили су уругвајски медији.

Жена стара 44 године и са иницијалима Л. П. и мушкарац М. Д. је требало да се укрцају на лет за Европу кад су подвргнути контроли на аеродрому зато што су изгледали веома нервозно, пише лист Република a преноси Танјуг.

Код њих је током контроле откривена одећа која је била тежа него што би се очекивало, па су цариници извршили додатне анализе и установили да је одећа натопљена кокаином.

Полицијски извори су открили да је роба натопљена дрогом била тешка укупно 23 килограма, а након што је она хемијских процесом издвојена, извагано је 20 килограма кокаина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије