Петоструко убиство у САД

Пет мртвих, међу којима је и двоје деце, нађено у месту Манчестеру у америчкој држави Илиноис. Осумњиченог за убиство полиција убила у размени ватре.

У малом америчком месту Манчестеру у америчкој држави Илиноис пронађено петоро мртвих људи у кући. Након кртаке потере, полиција у размени ватре убила осумњиченог.

Међу жртвама, пронађена је и једна шестогодишња девојчица којој је пружена помоћ у локалној болници, рекао је новинарима потпуковник Тод Килби.

Полиција није потврдила извештаје да су све жртве убијене из ватреног оружја, пренео је АФП.

"Немамо разлог за веровање да постоји било каква опасност по јавност", рекао је Кирби и додао да полиција сада истражује мотиве вишеструког убиства.

Тела жртава откривена су у пола пет јутрос. Сведоци су видели бели аутомобил како се удаљио великом брзином, а полиција му је ушла у траг око седам ујутро.

"Размењена је ватра а полиција је привела осумњиченог код којег је нађено више комада оружја. Осумњичени је превезен у болницу где је проглашен мртвим", рекао је Кирби.

Убијени чланови породице су, као што су их идентификовали рођаци - Џоан Синклер (65), њена унука Британи Луарк (22), њен пријатељ Рој Ралстон, Нолан Ралстон (5) и Бредли Ралстон (1), јавио је лист "Чикаго трибјун".

Нападача су идентификовале комшије и рођаци као Рикија Смита (43) који се борио за старатељство са Синклеровом кћерком, пише лист.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије