Читај ми!

Помахнитали пилот

Пилот авиона компаније "Џетблу" који је летео из Њујорка изазвао је панику код путника, јер је викао неразумљиве реченице током лета. Авион принудно слетео у Тексас.

Авион компаније "Џетблу" морао је принудно да слети на аеродром у Тексасу, јер се пилот понашао чудно током лета.

Пилот је почео да виче и да изговара реченице у којима је помињао бомбе и Ал Каиду. Копилот га је избацио из кокпита, док авион није слетео на аеродром у Амарилу у Тексасу.

Представници компаније која је власник авиона саопштили су да је пилот имао медицинске проблеме.

Један од путника описао је Си-Ен-Ену шта се дешавало у авиону. "Мушкарац који је имао униформу 'Џетблуа' лупао је на врата кокпита говорећи: 'Потребан ми је код, дајте ми код. Морам да уђем тамо. У том тренутку нисам знао да је то пилот'", описао је путник авиона.

Један пилот који није био на дужности, а који је случајно био у авиону, ушао је у кокпит и помогао копилоту у наставку лета.

Авион је полетео са њујоршког аеродрома "Џон Фицџералд Кенеди" пола сата касније него што је било предвиђено. Слетео је нешто после 10 часова у Тексас, отприлике 11 минута пошто је копилот одлучио да преусмери лет.

Кад је авион принудно слетео у Тексас, пилот је одведен у болницу на даља испитивања. Надлежне агенције испитују случај.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво