Читај ми!

Десет вишечланих породица на бесплатном летовању у Врњачкој Бањи

За десет вишечланих породица из целе Србије, Врњачка Бања је обезбедила бесплатан годишњи одмор. Домаћини су се потрудили да драгим гостима, а поготово деци, приуште незаборавно летовање у бањи и околини.

Дарко и Ана Спасић из Крагујевца имају 7-оро деце. Нису били планирали да иду сви заједно негде на одмор овог лета. Деца су им узраста од 2,5 године до 19 година. Заиста су се обрадовали позиву из Врњачке Бање да буду ту гости.

 


"То је нама, да кажем, цео одмор гратис. И одлично је. Има мало простора да се опустимо са децом", каже Дарко Спасић, отац седморо деце из Крагујевца.

И брачном пару Којовић из села Врбница код Сјенице, било је драго што су добили позив да са петоро деце проведу годишњи одмор у Врњачкој Бањи.

"Лепо смо се провели. Први пут смо овде. Деца се играла, лепо је све", наводи Негосав Којовић из села Врбница код Сјенице.

У бањи су се сви потрудили да вишечланим породицама омогуће пријатан боравак. Посета новоотвореном зоо врту је деци била најзанимљивија.

"Ми смо се потрудили да направимо један добар и занимљив програм. Да они наравно могу да упознају и наш зоо врт и наш аква парк и остале прелепе дестинације", истиче Мина Станојевић, ПР Туристичке организације.

Госте је дочекао и први човек општине.

"Врњачка Бања се потрудила да на овај начин покаже једну солидарност и једну жељу и љубав да ову децу учини, барем ових 5 дана, веселијом него што би било да су у својим домовима", каже Бобан Ђуровић, председник општине Врњачка Бања.

У групи од 40 малишана посебно се истицала Катарина. Стално је пратила где јој је млађа сестра.

"Ја сам се много лепо провела. И сад једва чекам да идем да једемо и онда да се пресвучем и да идем у базен", задовољна је Катарина Савић из Бољевца.

Бања је била у могућности да обезбеди бесплатно летовање за породице са много деце. Са овом праксом наставиће се и следеће сезоне.

уторак, 30. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво